Adományprogram

Vásárlásoddal nem csak a szemed véded, de egyben egy jó ügyet is támogatsz. Minden BENDAN szemüveg értékesítése után, a bevétel 5%-át jótékony célra fordítjuk. 😎

Kit támogatsz az adománnyal?

A LÁSS Egyesület 2006. őszén alakult, azzal a céllal, hogy látássérült fiatalok és ép önkéntes sporttársaik részére biztosítson minél sokszínűbb szabadidős és sport programokat.

Mindemellett szeretnénk népszerűsíteni és résztvevőinken túl a társadalom szélesebb rétegeivel is megosztani azt a szemléletünket, hogy az akadálymentesség a sportban és az élet más területein is némi kreativitással és együtt gondolkodással legtöbbször jól megvalósítható.

Éppen ezért a szabadidős eseményeinken túl különböző szemléletformáló workshopokon, “érzékenyítő”-tréningeken igyekszünk megosztani megéléseinket, megoldásainkat, tapasztalatainkat másokkal, legyen szó érdeklődő sportolni vágyók számára tartandó vakfoci bemutatóról, céges csapatépítő vakvacsorákról, vagy iskolai előadásokon való részvételről.

Kezdetben a Margit-szigeten tartottunk futó edzéseket, ami idővel kiegészült tandem biciklizéssel, túrázással, majd később egyre több sportágat, köztük néhány extrémebbet is kipróbált csapatunk. Így partnereinkkel és más szervezetekkel együttműködve vezettünk repülőt, többen megtanultunk windszörfözni, mások a búvárkodással és lovaglással ismerkedtek közülünk, de alkalmanként ejtőernyőzésre is felbátorodtunk.

Mindemellett rendszeressé váltak a jóga, pilátesz és hastánc óráink, kiegészülve köredzésekkel is.
Immáron 8 éve rendezünk sí és snowboard tábort önkéntes oktatók és csúszni vágyó látássérültek részvételével, hét ízben rendeztünk MikuLÁSS futóeseményt, és mi büszkélkedhetünk hazánk első vakfoci csapatával, akik rendre bizonyítanak a nemzetközi porondon is.

Ha van kedved egy jókedvű közösséghez tartozni, akkor várunk szeretettel! 😉

http://lassegyesulet.hu/

Hogyan segítesz?

Minden vásárlásból befolyó összeg 5%-a automatikusan a Látássérültek Szabadidős Sportegyesületének bankszámlájára kerül.

0
    0
    Kosár tartalma
    Még üres a kosarad!Vissza a webáruházba
      Szállítás kalkulátor