BENDAN logó fehér színű

Kékfényszűrő gamer szemüveg

Fekete szemüveg

Égő, szúró szem? Játssz okosan!

Védd a szemed a káros kék fénytől gamer szemüveggel, amelynek tipikus hatásai a szemszárazságból eredő irritáció és fáradtság! A BENDAN dioptria nélküli, kékfényszűrő prémium lencsék úgy készültek, hogy azok minimális színtorzulással védjék a szemet az ártalmas fényektől. A számítógép szemüveg hozzájárul ahhoz, hogy szemfájdalom nélkül nézd a monitort akár több órán át és gondtalanul élvezd a játék örömét.

BENDAN kékfényszűrős szemüvegek

Mi az a kék fény?

Vörös, szúró, száraz szemek? Homályos látás? Nehéz elalvás vagy alvászavar? Mindez lehet a kék fény mellékhatása.

A kék fény spektrum a legrövidebb, legnagyobb energiájú hullámhossz, amely az összes látható fény egyharmadát teszi ki. A nagy energiájának köszönhetően könnyedén átjut a szaruhártyán és károsítja a szemet.

A kék fény hozzátartozik a mindennapi élethez, de a monitoroknak köszönhetően ma már annyi kék fény éri a szemünket, amely káros lehet az egészségre.

Miért ne adnál egy próbát a BENDAN számítógép szemüvegnek?

“Több kutatás is igazolja, hogy a kék fény felboríthatja a cirkadián ritmust, ami miatt éjjel álmatlanabbak, napközben pedig fáradtabbak, dekoncentráltabbak lehetünk, mivel csökkenti a melatonin kiválasztását. A jó hír, hogy speciális lencséjű fényszűrő szemüveggel csökkenthető a káros hatás.”

HáziPatika logó

“Janelle Routher optometrista szerint a képernyő hosszú távú bámulása a betegeinél szemészeti elváltozásokhoz vezetett, amelyet számítógépes látás szindrómának is nevezhető. A tünetek olyanok, mint például a homályos látás, fáradt, piros és száraz szemek, illetve a fejfájás.”

EgészségKalauz.hu

“…mennyire nem vesszük komolyan a kütyükből és modern lámpatestekből felénk áradó nagy energiájú kék fényt, ami különösen káros hatású lehet, és gyakorlatilag akadály nélkül bejut a szembe, egészen a retináig.”

Dívány logó

Kényelem és tartósság

Mit tesz a kék fény a szemeddel?

A legnagyobb kék fényt kibocsátó digitális eszközök a számítógépek, laptopok, tabletek és okostelefonok. Ha egy nap több órát töltessz ilyen kijelzők előtt, akkor a szemeid könnyen károsodhatnak.

A kék fény nagy energiájának köszönhetően könnyedén átjut a szaruhártyán és a szem mélyebb rétegeit károsítja. Ez idővel a retina károsodását okozhatja, amely a látás fontos része. Mivel a szaruhártya és a szemlencse nem képes blokkolni ezt a káros fényt, ezért a kékfényszűrő szemüvegek hatékony megoldást nyújthatnak számodra.

Prémium dioptria nélküli lencsék, amelyek kiváló kékfény védelmet nyújtanak

Égő, vörös szem helyett hosszantartó koncentráció

Kényelem és minőség a gondtalan játékhoz

Könnyebb elalvás és jobb alvásminőség az éjszaka során

Miben segít a BENDAN gamer szemüveg?

A BENDAN szemüveg speciális kék fényt blokkoló lencsékkel csökkenti a szem digitális terhelését és védi a szem egészségét.

A monitorok “éjszakai üzemmódja” ugyan csökkenti a kék fény kibocsátását, de elhalványítja a kijelzőt és módosítja a színeket. Gamer szemüvegeink dioptria nélküli, színtelen lencsékkel kaphatók, így zavaró elszíneződés nélkül élvezheted a játékot.

A szemüveg hozzájárul a gyorsabb elalváshoz, a pihentetőbb alváshoz és a könnyebb ébredéshez. A kék fény szűrése segíti a melatonintermelés szabályozását, ami szabályozza a testünk természetes működését.

Mondj búcsút a fejfájásnak és az égő szemeknek, használj Te is számítógép szemüveget!

Kényelem és tartósság

Fejhallgató kompatibilis

A szemüvegkeret úgy lett kialakítva, hogy kényelmesen hordható legyen fejhallgatóval is. A TR90 rugalmas és könnyű anyagnak köszönhetően pár perc alatt hozzá lehet szokni a számítógép szemüveghez és fel sem tűnik a viselése.

Kényelem és tartósság

Gamer-ek által tesztelve!

Napi szinten használok monitort, telefont a munkám és szabadidőm alatt. Több mint 1 hónapja tesztelem a BENDAN kékfényszűrős szemüvegét, ezzel is védve a szememet. Csak ajánlani tudom mindenki számára.

– Horváth Gábor I Caucher

Válassz hozzád illő kékfény szűrő szemüveget!

Gamer fekete

SIERRA FEKETE

14.990 Ft

Gamer fekete

SIERRA ÁTLÁTSZÓ

14.990 Ft

Gamer fekete

SIERRA BOROSTYÁN

14.990 Ft

Gamer fekete

MOON FEKETE

14.990 Ft

BENDAN Moon - Átlátszó

MOON ÁTLÁTSZÓ

14.990 Ft

Gyakran ismételt kérdések

Kinek való a kékfényszűrő szemüveg?

A kékfényszűrő szemüveg azok számára lehet hasznos, akik:

  • idejük nagy részében számítógépes munkát végeznek,
  • szemszárazsággal és szemfájdalommal küzdenek a folyamatos számítógépezés miatt,
  • esténként digitális kijelzőt néznek és alvási nehézségekkel küzdenek,
  • napi rendszerességgel játszanak videójátékokkal,
  • irodában dolgoznak.
Milyen előnyei vannak a BENDAN kékfényszűrő szemüvegnek?

A BENDAN lencsék úgy készültek, hogy azok kifejezetten kiszűrjék a káros kékfényt. A szemüvegkeret és az orrtámasz könnyű és kényelmes viseletet biztosít akár az egésznapos viselethez is. A speciális műanyag keret és a fém csuklók garantálják a magas minőséget és tartósságot. Minden termékünk CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Rendelhető-e szemüveg dioptriás lencsével?

Egyelőre nincsenek dioptriás lencséink. Az összes szemüveg dioptria nélküli, kékfényszűrős, színtelen lencsékkel kapható.

Az összes keret unisex?

Igen, minden modellünk viselhető nők és férfiak számára egyaránt. A keret tökéletesen alkalmalmazkodik a különféle arcformákhoz.

Hogyan működik a szállítás?

Jelenleg csak Magyarországra szállítunk. A kiszállítás minden esetben ingyenesen történik. A megrendelést követően 2-3 munkanapon belül a futár házhoz szállítja a terméket.

2020 © BENDAN | Minden jog fenntartva!