BENDAN logó

Kékfényszűrő gamer szemüveg

BENDAN MOON gamer szemüveg

Égő, szúró szem? Játssz okosan!

Védd a szemed a káros kék fénytől gamer szemüveggel, amelynek tipikus hatásai a szemszárazságból eredő irritáció és fáradtság! A BENDAN dioptria nélküli, kékfényszűrő prémium lencsék úgy készültek, hogy azok minimális színtorzulással védjék a szemet az ártalmas fényektől. A számítógép szemüveg hozzájárul ahhoz, hogy szemfájdalom nélkül nézd a monitort akár több órán át és gondtalanul élvezd a játék örömét.

Valós értékelések, valós vásárlóktól

Több, mint 190+ ⭐⭐⭐⭐⭐ értékelés. 

BENDAN MOON kéfkényűrős szemüvegek

Mi az a kék fény?

Vörös, szúró, száraz szemek? Homályos látás? Nehéz elalvás vagy alvászavar? Mindez lehet a kék fény mellékhatása.

A kék fény spektrum a legrövidebb, legnagyobb energiájú hullámhossz, amely az összes látható fény egyharmadát teszi ki. A nagy energiájának köszönhetően könnyedén átjut a szaruhártyán és károsítja a szemet.

A kék fény hozzátartozik a mindennapi élethez, de a monitoroknak köszönhetően ma már annyi kék fény éri a szemünket, amely káros lehet az egészségre.

Miért ne adnál egy próbát a BENDAN számítógép szemüvegnek?

Kék fény spektrum
Játék gamer szemüveg

Mit tesz a kék fény a szemeddel?

A legnagyobb kék fényt kibocsátó digitális eszközök a számítógépek, laptopok, tabletek és okostelefonok. Ha egy nap több órát töltessz ilyen kijelzők előtt, akkor a szemeid könnyen károsodhatnak.

A kék fény nagy energiájának köszönhetően könnyedén átjut a szaruhártyán és a szem mélyebb rétegeit károsítja. Ez idővel a retina károsodását okozhatja, amely a látás fontos része. Mivel a szaruhártya és a szemlencse nem képes blokkolni ezt a káros fényt, ezért a kékfényszűrő szemüvegek hatékony megoldást nyújthatnak számodra.

Kék fény elleni védelem

Prémium dioptria nélküli lencsék, amelyek kiváló kékfény védelmet nyújtanak

Égő vörös szem

Égő, vörös szem helyett hosszantartó koncentráció

Minőségi gamer szemüveg

Kényelem és minőség a gondtalan játékhoz

Könnyebb alvás

Könnyebb elalvás és jobb alvásminőség az éjszaka során

Miben segít a BENDAN gamer szemüveg?

A BENDAN szemüveg speciális kék fényt blokkoló lencsékkel csökkenti a szem digitális terhelését és védi a szem egészségét.

A monitorok “éjszakai üzemmódja” ugyan csökkenti a kék fény kibocsátását, de elhalványítja a kijelzőt és módosítja a színeket. Gamer szemüvegeink dioptria nélküli, színtelen lencsékkel kaphatók, így zavaró elszíneződés nélkül élvezheted a játékot.

A szemüveg hozzájárul a gyorsabb elalváshoz, a pihentetőbb alváshoz és a könnyebb ébredéshez. A kék fény szűrése segíti a melatonintermelés szabályozását, ami szabályozza a testünk természetes működését.

Fejhallgató kompatibilis gamer szemüveg

Fejhallgató kompatibilis gamer szemüveg

A szemüvegkeret úgy lett kialakítva, hogy kényelmesen hordható legyen fejhallgatóval is. A TR90 rugalmas és könnyű anyagnak köszönhetően pár perc alatt hozzá lehet szokni a számítógép szemüveghez és fel sem tűnik a viselése.

Gamer-ek által tesztelve!

“Napi szinten használok monitort, telefont a munkám és szabadidőm alatt. Több mint 1 hónapja tesztelem a BENDAN kékfényszűrős szemüvegét, ezzel is védve a szememet. Csak ajánlani tudom mindenki számára.“

Caucher BENDAN gamer szemüveg

Gyakori kérdések

A kékfényszűrő szemüveg azok számára lehet hasznos, akik:

  • idejük nagy részében számítógépes munkát végeznek,
  • szemszárazsággal és szemfájdalommal küzdenek a folyamatos számítógépezés miatt,
  • esténként digitális kijelzőt néznek és alvási nehézségekkel küzdenek,
  • napi rendszerességgel játszanak videójátékokkal,
  • irodában dolgoznak.

A BENDAN lencsék úgy készültek, hogy azok kifejezetten kiszűrjék a káros kékfényt. A szemüvegkeret és az orrtámasz könnyű és kényelmes viseletet biztosít akár az egésznapos viselethez is. A speciális műanyag keret és a fém csuklók garantálják a magas minőséget és tartósságot. Minden termékünk CE tanusítvánnyal rendelkezik.

Egyelőre nincsenek dioptriás lencséink. Az összes szemüveg dioptria nélküli, kékfényszűrős, színtelen lencsékkel kapható.

Semmilyen nagyító, torzító hatása nincs a lencséknek.

Ez a nagyítási érzés kevés embernél előfordulhat, amikor elkezdik viselni a szemüveget, mivel a kék szín egy részének eltávolításakor más lesz a színkontraszt.

Ha ez az érzés lépne fel, akkor sincs aggodalomra semmi ok. Az első pár viselet után megszokja a szem a lencséket és minden természetes lesz.

Igen, minden modellünk viselhető nők és férfiak számára egyaránt. A keret tökéletesen alkalmalmazkodik a különféle arcformákhoz.

A megvásárolt termékekre 30 napos teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így a csomag az átvételétől számítva 30 napig ingyenesen visszaküldhető.

MOON FEKETE

14.990 Ft

MOON ÁTLÁTSZÓ

14.990 Ft

SIERRA FEKETE

14.990 Ft

SIERRA ÁTLÁTSZÓ

14.990 Ft

SIERRA BOROSTYÁN

14.990 Ft

2022 © BENDAN | Minden jog fenntartva! | Süti szabályzat | Made with ❤ by WPViking Agency

    Szállítás kalkulátor