BENDAN logó fehér színű

Kékfényszűrő gamer szemüveg

Fekete szemüveg

Égő, szúró szem? Játssz okosan!

Védd a szemed a káros kék fénytől gamer szemüveggel, amelynek tipikus hatásai a szemszárazságból eredő irritáció és fáradtság! A BENDAN dioptria nélküli, kékfényszűrő prémium lencsék úgy készültek, hogy azok minimális színtorzulással védjék a szemet az ártalmas fényektől. A szemüveg hozzájárul ahhoz, hogy szemfájdalom nélkül nézd a monitort akár több órán át és gondtalanul élvezd a játék örömét.

BENDAN kékfényszűrős szemüvegek

Mi az a kék fény?

Vörös, szúró, száraz szemek? Homályos látás? Nehéz elalvás vagy alvászavar? Mindez lehet a kék fény mellékhatása.

A kék fény spektrum a legrövidebb, legnagyobb energiájú hullámhossz, amely az összes látható fény egyharmadát teszi ki. A nagy energiájának köszönhetően könnyedén átjut a szaruhártyán és károsítja a szemet.

A kék fény hozzátartozik a mindennapi élethez, de a monitoroknak köszönhetően ma már annyi kék fény éri a szemünket, amely káros lehet az egészségre.

“Több kutatás is igazolja, hogy a kék fény felboríthatja a cirkadián ritmust, ami miatt éjjel álmatlanabbak, napközben pedig fáradtabbak, dekoncentráltabbak lehetünk, mivel csökkenti a melatonin kiválasztását. A jó hír, hogy speciális lencséjű fényszűrő szemüveggel csökkenthető a káros hatás.”

HáziPatika logó

“Janelle Routher optometrista szerint a képernyő hosszú távú bámulása a betegeinél szemészeti elváltozásokhoz vezetett, amelyet számítógépes látás szindrómának is nevezhető. A tünetek olyanok, mint például a homályos látás, fáradt, piros és száraz szemek, illetve a fejfájás.”

EgészségKalauz.hu

“…mennyire nem vesszük komolyan a kütyükből és modern lámpatestekből felénk áradó nagy energiájú kék fényt, ami különösen káros hatású lehet, és gyakorlatilag akadály nélkül bejut a szembe, egészen a retináig.”

Dívány logó

Kényelem és tartósság

Mit tesz a kék fény a szemeddel?

A legnagyobb kék fényt kibocsátó digitális eszközök a számítógépek, laptopok, tabletek és okostelefonok. Ha egy nap több órát töltessz ilyen kijelzők előtt, akkor a szemeid könnyen károsodhatnak.

A kék fény nagy energiájának köszönhetően könnyedén átjut a szaruhártyán és a szem mélyebb rétegeit károsítja. Ez idővel a retina károsodását okozhatja, amely a látás fontos része. Mivel a szaruhártya és a szemlencse nem képes blokkolni ezt a káros fényt, ezért a kékfényszűrő szemüvegek hatékony megoldást nyújthatnak számodra.

Prémium dioptria nélküli lencsék, amelyek kiváló kékfény védelmet nyújtanak

Égő, vörös szem helyett hosszantartó koncentráció

Kényelem és minőség a gondtalan játékhoz

Könnyebb elalvás és jobb alvásminőség az éjszaka során

Miben segít a BENDAN gamer szemüveg?

A BENDAN szemüveg speciális kék fényt blokkoló lencsékkel csökkenti a szem digitális terhelését és védi a szem egészségét.

A monitorok “éjszakai üzemmódja” ugyan csökkenti a kék fény kibocsátását, de elhalványítja a kijelzőt és módosítja a színeket. Gamer szemüvegeink dioptria nélküli, színtelen lencsékkel kaphatók, így zavaró elszíneződés nélkül élvezheted a játékot.

A szemüveg hozzájárul a gyorsabb elalváshoz, a pihentetőbb alváshoz és a könnyebb ébredéshez. A kék fény szűrése segíti a melatonintermelés szabályozását, ami szabályozza a testünk természetes működését.

Mondj búcsút a fejfájásnak és az égő szemeknek!

Kényelem és tartósság

Fejhallgató kompatibilis

A szemüvegkeret úgy lett kialakítva, hogy kényelmesen hordható legyen fejhallgatóval is. A TR90 rugalmas és könnyű anyagnak köszönhetően pár perc alatt hozzá lehet szokni a szemüveghez és fel sem tűnik a viselése.

Gyakran ismételt kérdések

Kinek való a kékfényszűrő szemüveg?

A kékfényszűrő szemüveg azok számára lehet hasznos, akik:

  • idejük nagy részében számítógépes munkát végeznek,
  • szemszárazsággal és szemfájdalommal küzdenek a folyamatos számítógépezés miatt,
  • esténként digitális kijelzőt néznek és alvási nehézségekkel küzdenek,
  • napi rendszerességgel játszanak videójátékokkal,
  • irodában dolgoznak.
Milyen előnyei vannak a BENDAN kékfényszűrő szemüvegnek?

A BENDAN lencsék úgy készültek, hogy azok kifejezetten kiszűrjék a káros kékfényt. A szemüvegkeret és az orrtámasz könnyű és kényelmes viseletet biztosít akár az egésznapos viselethez is. A speciális műanyag keret és a fém csuklók garantálják a magas minőséget és tartósságot. Minden termékünk CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Rendelhető-e szemüveg dioptriás lencsével?

Egyelőre nincsenek dioptriás lencséink. Az összes szemüveg dioptria nélküli, kékfényszűrős, színtelen lencsékkel kapható.

Az összes keret unisex?

Igen, minden modellünk viselhető nők és férfiak számára egyaránt. A keret tökéletesen alkalmalmazkodik a különféle arcformákhoz.

Hogyan működik a szállítás?

Jelenleg csak Magyarországra szállítunk. A kiszállítás minden esetben ingyenesen történik. A megrendelést követően 2-3 munkanapon belül a futár házhoz szállítja a terméket.

2020 © BENDAN | Minden jog fenntartva!