A rendeléseket csak az ünnepeket követően tudjuk kiszállítani! Kellemes ünnepeket kívánunk! 😎

Rólunk

A BENDAN márkát 2020-ban indította két gyerekkori barát Magyarországról. Szerettünk volna egy olyan sikeres márkát építeni, amely segíti az embereket a mindennapokban és kiszolgálja a digitális kor igényeit.

A BENDAN sztori

Bence és Dani barátsága a gyerekkorra tekint vissza. A gimnázium után a fiúk útja elvállt és Bence a vállalkozói életben, Dani pedig az egyetemen tette próbára magát.

Bence többek között webfejlesztéssel, online kurzussal és egy fitnesz terem üzemeltetésével foglalkozik. Danit tanulmányai Budapestre vezették, ahol diplomát szerzett, majd szintén weboldal készítéssel és marketinggel kezdett foglalkozni.

Mindig is tervben volt egy közös webáruház ötlete, mindössze a tökéletes termék hiányzott.

Így született a BENDAN kékfényszűrő szemüveg ötlete.

Naponta 8-10 órát töltünk mi is a számítógép előtt, ezért ismertük a kék fény káros hatásait. Bár a nemzetközi piacon találkoztunk stílusos kékfényszűrő szemüvegekkel, de itthon ezek nem igazán voltak elérhetőek.

Úgy döntöttünk tehát, hogy saját magunk hozzuk létre azokat a szemüvegeket, amelyekkel megóvjuk szemeket és segítünk a monitort bámuló emberek hétköznapjain.

Missziónk

Missziónk, hogy minőségi, stílusos termékekkel segítsük a monitorhoz kötött emberek hétköznapjain. Olyan márkát és közösséget szeretnénk felépíteni, amely támogatja és segíti a digitális generáció folyamatosan változó életmódját.

Hiszünk egy tudatos, digitális világban, ahol az emberek törődnek saját magukkal és az életminőségük javításával. Nagy hangsúlyt fektetünk a technológiára és a fenttarthatóságra, valamint adománygyűjtő programunkon keresztül igyekszük adni is a közösség számára.

Termékeink

A BENDAN olyan termékeket kínál, amelyek javítják az életminőséget a számítógépes munka mellett. Az innovációra, a formatervezésre és a kényelemre összpontosítva szemüvegeinknek olyan funkcionalitást és stílust adunk, amelyre a digitális korban szüksége van.