Rólunk

A BENDAN célja, hogy prémium minőségű eszközökkel hatékonnyá tegye az irodai munkát. Szerettünk volna egy olyan sikeres márkát építeni, amely segíti az embereket a mindennapokban és kiszolgálja a digitális kor igényeit.

A BENDAN sztori

Szia! Dani vagyok, a BENDAN egyik alapítója. Bencével, a társalapítóval, gyerekkorunk óta ismerjük egymást és már akkoriban is állandóan valami újat találtunk ki. Egy jó barátság, néhány álom és sok-sok számítógép előtt töltött óra alapozta meg a BENDAN-t.

Mindig is volt közös pont a gondolkodásunkban, a jövőnkről szőtt álmainkban. 2020-ban, miközben mindketten weboldal-készítéssel foglalkoztunk, ráébredtünk, hogy mennyire szívesen csinálnánk egy közös webáruházat. Ekkor jött az ötlet: mi lenne, ha létrehoznánk egy márkát, amely segíthet hatékonyabbá tenni az irodai munkát? Így indult el a BENDAN.

Termékeink

Először kékfényszűrő szemüvegeket értékesítettünk, hogy mindannyiunk szeme jobban bírja a hosszú órákat a monitor előtt. Aztán hamar rájöttünk, hogy vannak más irodai eszközök is, amiket szívesen használnának az emberek, ha jobban működnének, jobban kinéznének, vagy egyszerűen csak kényelmesebbek lennének.

Azóta folyamatosan dolgozunk azon, hogy minőségi és menő termékeket készítsünk, amiket szívesen használsz, legyen szó szemüvegről, irodai kiegészítőkről, vagy bármilyen más termékünkről. A BENDAN nem csak egy márka, hanem egy közösség, ahol hiszünk abban, hogy a termékeink képesek javítani az életed minőségét és munkád hatékonyságát.

    Szállítás kalkulátor