Kékfényszűrő szemüveg

Ma már egész nap körülvesznek minket a képernyők. Átlagosan napi 9 órát töltünk a digitális eszközök előtt. Ennek ellenére Te még mindig monitor szemüveg nélkül éled mindennapjaid?

Ezek az eszközök folyamatosan kék fényt sugároznak a szembe, amelynek kutatások is bizonyították a káros következményeit.

Minderre megoldás lehet a speciális kékfényszűrő szemüveg.

MOON KOLLEKCIÓ

MOON FEKETE

14.990 Ft

MOON ÁTLÁTSZÓ

14.990 Ft

SIERRA KOLLEKCIÓ

SIERRA FEKETE

14.990 Ft

SIERRA ÁTLÁTSZÓ

14.990 Ft

SIERRA BOROSTYÁN

14.990 Ft
nehéz alvás

Nehezen alszol el esténként?

fejfájás

Gyakran fáj a fejed számítógépezés után?

szemkárosodás

Hamar kiszáradnak a szemeid a monitortól?

fókusz

Könnyen elveszted a koncentrációd?

Mi az a kék fény?

Egy olyan fény, ami lényegében mindenhol ott van, de jótékony és káros hatásairól megoszlanak a vélemények. A Nap is bocsát kék fényt a Földre és ennek köszönhetően tudunk egyáltalán különbséget tenni a nappal és az éjszaka közt. A telefonnak, TV-nek és különböző kijelzőknek “köszönhetően” az emberek sokkal jobban ki vannak téve a kék fény negatív hatásainak, mint korábban bármikor.

A védekezés tehát nagyon fontos és jelentős hatással van a mindennapokra.

Miért használj monitor szemüveget?

Vörös, szúró, száraz szemek? Homályos látás? Nehéz elalvás vagy alvászavar? Mindez lehet a kék fény mellékhatása.

A kék fény spektrum a legrövidebb, legnagyobb energiájú hullámhossz, amely az összes látható fény egyharmadát teszi ki. A nagy energiájának köszönhetően könnyedén átjut a szaruhártyán és károsítja a szemet.

A kék fény hozzátartozik a mindennapi élethez, de a monitoroknak köszönhetően ma már annyi kék fény éri a szemünket, amely káros lehet az egészségre. Az orvosok, szakértők is monitor szemüveg viselését ajánlják, hogy elkerüld a káros hatást.

Kék fény spektrum
Kékfényszűrő monitor szemüveg

Mit tesz a kék fény a szemeddel?

A legnagyobb kék fényt kibocsátó digitális eszközök a számítógépek, laptopok, tabletek és okostelefonok. Ha egy nap több órát töltesz ilyen kijelzők előtt, akkor a szemeid könnyen károsodhatnak. Hogyan segíthet Neked a kékfény szűrő monitor szemüveg?

A kék fény nagy energiájának köszönhetően könnyedén átjut a szaruhártyán és a szem mélyebb rétegeit károsítja, például a retinát, mely a látás fontos részét képezi. Mivel a szaruhártya és a szemlencse nem képes blokkolni ezt a káros fényt, érdemes külső segítséget bevetnünk: a kékfényszűrő szemüvegek hatékony megoldást nyújthatnak számodra.

Monitor szemüveg laptop munka

Valóban hasznos a kékfényszűrő monitor szemüveg?

Ha a napod egyharmadát a tűző napon töltöd bármilyen védelem nélkül, akkor azért nem lesz hálás a bőröd. Ugyanez igaz a szemedre és a kék fényre is. Ma már több kutatás igazolja azt, hogy a káros sugarú fények károsítják a szemed és fontos az ez elleni védelem.

Ennek az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a kékfény szűrő szemüveg használata, mely stílusos, kényelmes és ráadásul recept nélkül megvásárolható.

Miben segít a BENDAN monitor szemüveg?

A BENDAN kékfény szűrő szemüveg speciális kék fényt blokkoló lencsékkel csökkenti a szem digitális terhelését és védi a szem egészségét.

A monitorok “éjszakai üzemmódja” ugyan csökkenti a kék fény kibocsátását, de elhalványítja a kijelzőt és módosítja a színeket. Monitor szemüvegeink dioptria nélküli, színtelen lencsékkel kaphatók, így zavaró elszíneződés nélkül használhatod a munka során.

A kék fény szűrése segíti a melatonin termelés szabályozását, ami hatással van a testünk természetes működésére. A monitorvédő szemüveg hozzájárul a gyorsabb elalváshoz, a pihentetőbb alváshoz és a könnyebb ébredéshez.

Gyakori kérdések

A kékfényszűrő szemüveg azok számára lehet hasznos, akik:

  • idejük nagy részében számítógépes munkát végeznek,
  • szemszárazsággal és szemfájdalommal küzdenek a folyamatos számítógépezés miatt,
  • esténként digitális kijelzőt néznek és alvási nehézségekkel küzdenek,
  • napi rendszerességgel játszanak videójátékokkal,
  • irodában dolgoznak.

A BENDAN lencsék úgy készültek, hogy azok kifejezetten kiszűrjék a káros kékfényt. A szemüvegkeret és az orrtámasz könnyű és kényelmes viseletet biztosít akár az egésznapos viselethez is. A speciális műanyag keret és a fém csuklók garantálják a magas minőséget és tartósságot. Minden termékünk CE tanusítvánnyal rendelkezik.

Egyelőre nincsenek dioptriás lencséink. Az összes szemüveg dioptria nélküli, kékfényszűrős, színtelen lencsékkel kapható.

Semmilyen nagyító, torzító hatása nincs a lencséknek.

Ez a nagyítási érzés kevés embernél előfordulhat, amikor elkezdik viselni a szemüveget, mivel a kék szín egy részének eltávolításakor más lesz a színkontraszt.

Ha ez az érzés lépne fel, akkor sincs aggodalomra semmi ok. Az első pár viselet után megszokja a szem a lencséket és minden természetes lesz.

Igen, minden modellünk viselhető nők és férfiak számára egyaránt. A keret tökéletesen alkalmalmazkodik a különféle arcformákhoz.

A megvásárolt termékekre 30 napos teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így a csomag az átvételétől számítva 30 napig ingyenesen visszaküldhető.

Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál vagy szeretnéd a saját csatornádon értékesíteni termékeinket, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] címen, hogy a legjobb árat nyújthassuk.

    Szállítás kalkulátor