Kékfényszűrő szemüveg

Ma már egész nap körülvesznek minket a képernyők. Átlagosan napi 9 órát töltünk a digitális eszközök előtt. Ennek ellenére Te még mindig monitor szemüveg nélkül éled mindennapjaid?

Ezek az eszközök folyamatosan kék fényt sugároznak a szembe, amelynek kutatások is bizonyították a káros következményeit.

Minderre megoldás lehet a speciális kékfényszűrő szemüveg.

MOON KOLLEKCIÓ

MOON FEKETE

Original price was: 14.990 Ft.Current price is: 13.491 Ft.

MOON ÁTLÁTSZÓ

Original price was: 14.990 Ft.Current price is: 13.491 Ft.

SIERRA KOLLEKCIÓ

SIERRA FEKETE

Original price was: 14.990 Ft.Current price is: 13.491 Ft.

SIERRA ÁTLÁTSZÓ

Original price was: 14.990 Ft.Current price is: 13.491 Ft.

SIERRA BOROSTYÁN

Original price was: 14.990 Ft.Current price is: 13.491 Ft.
nehéz alvás

Nehezen alszol el esténként?

fejfájás

Gyakran fáj a fejed számítógépezés után?

szemkárosodás

Hamar kiszáradnak a szemeid a monitortól?

fókusz

Könnyen elveszted a koncentrációd?

Mi az a kék fény?

Egy olyan fény, ami lényegében mindenhol ott van, de jótékony és káros hatásairól megoszlanak a vélemények. A Nap is bocsát kék fényt a Földre és ennek köszönhetően tudunk egyáltalán különbséget tenni a nappal és az éjszaka közt. A telefonnak, TV-nek és különböző kijelzőknek “köszönhetően” az emberek sokkal jobban ki vannak téve a kék fény negatív hatásainak, mint korábban bármikor.

A védekezés tehát nagyon fontos és jelentős hatással van a mindennapokra.

Miért használj monitor szemüveget?

Vörös, szúró, száraz szemek? Homályos látás? Nehéz elalvás vagy alvászavar? Mindez lehet a kék fény mellékhatása.

A kék fény spektrum a legrövidebb, legnagyobb energiájú hullámhossz, amely az összes látható fény egyharmadát teszi ki. A nagy energiájának köszönhetően könnyedén átjut a szaruhártyán és károsítja a szemet.

A kék fény hozzátartozik a mindennapi élethez, de a monitoroknak köszönhetően ma már annyi kék fény éri a szemünket, amely káros lehet az egészségre. Az orvosok, szakértők is monitor szemüveg viselését ajánlják, hogy elkerüld a káros hatást.

Kék fény spektrum
Kékfényszűrő monitor szemüveg

Mit tesz a kék fény a szemeddel?

A legnagyobb kék fényt kibocsátó digitális eszközök a számítógépek, laptopok, tabletek és okostelefonok. Ha egy nap több órát töltesz ilyen kijelzők előtt, akkor a szemeid könnyen károsodhatnak. Hogyan segíthet Neked a kékfény szűrő monitor szemüveg?

A kék fény nagy energiájának köszönhetően könnyedén átjut a szaruhártyán és a szem mélyebb rétegeit károsítja, például a retinát, mely a látás fontos részét képezi. Mivel a szaruhártya és a szemlencse nem képes blokkolni ezt a káros fényt, érdemes külső segítséget bevetnünk: a kékfényszűrő szemüvegek hatékony megoldást nyújthatnak számodra.

Monitor szemüveg laptop munka

Valóban hasznos a kékfényszűrő monitor szemüveg?

Ha a napod egyharmadát a tűző napon töltöd bármilyen védelem nélkül, akkor azért nem lesz hálás a bőröd. Ugyanez igaz a szemedre és a kék fényre is. Ma már több kutatás igazolja azt, hogy a káros sugarú fények károsítják a szemed és fontos az ez elleni védelem.

Ennek az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a kékfény szűrő szemüveg használata, mely stílusos, kényelmes és ráadásul recept nélkül megvásárolható.

Miben segít a BENDAN monitor szemüveg?

A BENDAN kékfény szűrő szemüveg speciális kék fényt blokkoló lencsékkel csökkenti a szem digitális terhelését és védi a szem egészségét.

A monitorok “éjszakai üzemmódja” ugyan csökkenti a kék fény kibocsátását, de elhalványítja a kijelzőt és módosítja a színeket. Monitor szemüvegeink dioptria nélküli, színtelen lencsékkel kaphatók, így zavaró elszíneződés nélkül használhatod a munka során.

A kék fény szűrése segíti a melatonin termelés szabályozását, ami hatással van a testünk természetes működésére. A monitorvédő szemüveg hozzájárul a gyorsabb elalváshoz, a pihentetőbb alváshoz és a könnyebb ébredéshez.

Gyakori kérdések

A kékfényszűrő szemüveg azok számára lehet hasznos, akik:

  • idejük nagy részében számítógépes munkát végeznek,
  • szemszárazsággal és szemfájdalommal küzdenek a folyamatos számítógépezés miatt,
  • esténként digitális kijelzőt néznek és alvási nehézségekkel küzdenek,
  • napi rendszerességgel játszanak videójátékokkal,
  • irodában dolgoznak.

A BENDAN lencsék úgy készültek, hogy azok kifejezetten kiszűrjék a káros kékfényt. A szemüvegkeret és az orrtámasz könnyű és kényelmes viseletet biztosít akár az egésznapos viselethez is. A speciális műanyag keret és a fém csuklók garantálják a magas minőséget és tartósságot. Minden termékünk CE tanusítvánnyal rendelkezik.

Egyelőre nincsenek dioptriás lencséink. Az összes szemüveg dioptria nélküli, kékfényszűrős, színtelen lencsékkel kapható.

Semmilyen nagyító, torzító hatása nincs a lencséknek.

Ez a nagyítási érzés kevés embernél előfordulhat, amikor elkezdik viselni a szemüveget, mivel a kék szín egy részének eltávolításakor más lesz a színkontraszt.

Ha ez az érzés lépne fel, akkor sincs aggodalomra semmi ok. Az első pár viselet után megszokja a szem a lencséket és minden természetes lesz.

Igen, minden modellünk viselhető nők és férfiak számára egyaránt. A keret tökéletesen alkalmalmazkodik a különféle arcformákhoz.

A megvásárolt termékekre 30 napos teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így a csomag az átvételétől számítva 30 napig ingyenesen visszaküldhető.

Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál vagy szeretnéd a saját csatornádon értékesíteni termékeinket, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] címen, hogy a legjobb árat nyújthassuk.

    Szállítás kalkulátor