BENDAN logo

Monitor szemüveg

 

BENDAN kékfényszűrős szemüvegek

Ma már egész nap körülvesznek minket a képernyők. Átlagosan napi 9 órát töltünk a digitális eszközök előtt. Ezek az eszközök folyamatosan kék fényt sugároznak a szembe, amelynek kutatások is bizonyították a káros következményeit. Minderre megoldás lehet a speciális kékfényszűrő szemüveg.

BENDAN kékfényszűrős szemüvegek
Nehéz alvás

Nehezen alszol el esténként?

Dekoncentráltság

Gyakran fáj a fejed számítógépezés után?

Szemkárosodás

Hamar kiszáradnak a szemeid a monitortól?

Dekoncentráltság

Könnyen elveszted a koncentrációd?

Miért hasznos a monitor szemüveg?

A monitorvédő szemüveg segít véget vetni a szúró, fájós érzésnek a szemedben és könnyebbé teszi az elalvást! Ha gyakran találkozol ezekkel a kellemetlen hatásokkal az életedben, akkor mindenképp érdemes tenned egy próbát.

A monitor szemüveg véd a káros kék fénytől, amelynek tipikus hatásai a szemszárazságból eredő irritáció és fáradtság! A BENDAN dioptria nélküli, kékfényszűrő prémium lencsék úgy készültek, hogy azok minimális színtorzulással védjék a szemet az ártalmas fényektől. Nézd a monitort szemfájdalom nélkül és növeld a munkád hatékonyságát!

BENDAN szemüvegek tartozékkal
BENDAN kékfényszűrős szemüvegek

Mi az a kék fény?

BENDAN kékfényszűrős szemüvegek

Vörös, szúró, száraz szemek? Homályos látás? Nehéz elalvás vagy alvászavar? Mindez lehet a kék fény mellékhatása.

A kék fény spektrum a legrövidebb, legnagyobb energiájú hullámhossz, amely az összes látható fény egyharmadát teszi ki. A nagy energiájának köszönhetően könnyedén átjut a szaruhártyán és károsítja a szemet.

A kék fény hozzátartozik a mindennapi élethez, de a monitoroknak köszönhetően ma már annyi kék fény éri a szemünket, amely káros lehet az egészségre. Az orvosok, szakértők is monitorvédő szemüveg viselését ajánlják, hogy elkerüld a káros hatást.

Mi az a kék fény?

Mit tesz a kék fény a szemeddel?

A legnagyobb kék fényt kibocsátó digitális eszközök a számítógépek, laptopok, tabletek és okostelefonok. Ha egy nap több órát töltessz ilyen kijelzők előtt, akkor a szemeid könnyen károsodhatnak. Hogyan segíthet Neked a kékfény szűrő szemüveg?

A kék fény nagy energiájának köszönhetően könnyedén átjut a szaruhártyán és a szem mélyebb rétegeit károsítja. Ez idővel a retina károsodását okozhatja, amely a látás fontos része. Mivel a szaruhártya és a szemlencse nem képes blokkolni ezt a káros fényt, ezért a kékfényszűrő szemüvegek hatékony megoldást nyújthatnak számodra.

Kékfény szűrő szemüveg előnyei

“Több kutatás is igazolja, hogy a kék fény felboríthatja a cirkadián ritmust, ami miatt éjjel álmatlanabbak, napközben pedig fáradtabbak, dekoncentráltabbak lehetünk, mivel csökkenti a melatonin kiválasztását. A jó hír, hogy speciális lencséjű fényszűrő szemüveggel csökkenthető a káros hatás.”

HáziPatika logó

“Janelle Routher optometrista szerint a képernyő hosszú távú bámulása a betegeinél szemészeti elváltozásokhoz vezetett, amelyet számítógépes látás szindrómának is nevezhető. A tünetek olyanok, mint például a homályos látás, fáradt, piros és száraz szemek, illetve a fejfájás.”

EgészségKalauz.hu

“Szemfáradtság, túlzott éberség, látásromlás, fejfájás – csak néhány fizikai tünet, amit akkor tapasztalhatunk, ha huzamosabb időt töltünk el képernyő előtt.”

marie claire logó

“…mennyire nem vesszük komolyan a kütyükből és modern lámpatestekből felénk áradó nagy energiájú kék fényt, ami különösen káros hatású lehet, és gyakorlatilag akadály nélkül bejut a szembe, egészen a retináig.”

Dívány logó

Valóban hasznos a kékfény szűrő szemüveg?

Ha a napod egyharmadát a tűző napon töltöd bármilyen védelem nélkül, akkor azért nem lesz hálás a bőröd. Ugyanez igaz a szemedre és a kék fényre is. Ma már több kutatás igazolja azt, hogy a káros sugarú fények károsítják a szemed és fontos az ez elleni védelem. Ennek az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a monitorvédő szemüveg használata. A kékfény szűrő szemüveg stílusos, kényelmes és recept nélkül megvásárolható.

Prémium lencsék, amelyek kiváló kékfény védelmet nyújtanak

Prémium lencsék, amelyek kiváló kékfény védelmet nyújtanak

Lassabb szemfáradtság és kevesebb égő, vörös szem

Lassabb szemfáradtság és kevesebb égő, vörös szem

Kényelem és minőség a hatékonyabb munkához

Könnyebb elalvás és jobb alvásminőség az éjszaka során

Miben segít a BENDAN monitorvédő szemüveg?

A BENDAN kékfény szűrő szemüveg speciális kék fényt blokkoló lencsékkel csökkenti a szem digitális terhelését és védi a szem egészségét.

A monitorok “éjszakai üzemmódja” ugyan csökkenti a kék fény kibocsátását, de elhalványítja a kijelzőt és módosítja a színeket. Monitor szemüvegeink dioptria nélküli, színtelen lencsékkel kaphatók, így zavaró elszíneződés nélkül használhatod a munka során.

A monitorvédő szemüveg hozzájárul a gyorsabb elalváshoz, a pihentetőbb alváshoz és a könnyebb ébredéshez. A kék fény szűrése segíti a melatonintermelés szabályozását, ami szabályozza a testünk természetes működését.

Válassz hozzád illő kékfény szűrő szemüveget!

Gamer fekete

SIERRA FEKETE

14.990 Ft

Gamer fekete

SIERRA ÁTLÁTSZÓ

14.990 Ft

Gamer fekete

SIERRA BOROSTYÁN

14.990 Ft

Gamer fekete

MOON FEKETE

14.990 Ft

BENDAN Moon - Átlátszó

MOON ÁTLÁTSZÓ

14.990 Ft

Gyakori Kérdések

Kinek való a kékfényszűrő szemüveg?

A kékfényszűrő szemüveg azok számára lehet hasznos, akik:

  • idejük nagy részében számítógépes munkát végeznek,
  • szemszárazsággal és szemfájdalommal küzdenek a folyamatos számítógépezés miatt,
  • esténként digitális kijelzőt néznek és alvási nehézségekkel küzdenek,
  • napi rendszerességgel játszanak videójátékokkal,
  • irodában dolgoznak.
Milyen előnyei vannak a BENDAN kékfényszűrő szemüvegnek?

A BENDAN lencsék úgy készültek, hogy azok kifejezetten kiszűrjék a káros kékfényt. A szemüvegkeret és az orrtámasz könnyű és kényelmes viseletet biztosít akár az egésznapos viselethez is. A speciális műanyag keret és a fém csuklók garantálják a magas minőséget és tartósságot. Minden termékünk CE tanusítvánnyal rendelkezik.

Rendelhető-e szemüveg dioptriás lencsével?

Egyelőre nincsenek dioptriás lencséink. Az összes szemüveg dioptria nélküli, kékfényszűrős, színtelen lencsékkel kapható.

Van-e bármilyen nagyító hatása a lencséknek?

Semmilyen nagyító, torzító hatása nincs a lencséknek.

Ez a nagyítási érzés kevés embernél előfordulhat, amikor elkezdik viselni a szemüveget, mivel a kék szín egy részének eltávolításakor más lesz a színkontraszt.

Ha ez az érzés lépne fel, akkor sincs aggodalomra semmi ok. Az első pár viselet után megszokja a szem  a lencséket és minden természetes lesz.

Az összes keret unisex?

Igen, minden modellünk viselhető nők és férfiak számára egyaránt. A keret tökéletesen alkalmalmazkodik a különféle arcformákhoz.

Visszaküldés és garancia

A megvásárolt termékekre 30 napos teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így a csomag az átvételétől számítva 30 napig ingyenesen visszaküldhető.

 

 

Nagyobb mennyiségű vásárlás/partnerprogram

Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál vagy szeretnéd a saját csatornádon értékesíteni termékeinket, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] címen, hogy a legjobb árat nyújthassuk. 

 

2020 © BENDAN | Minden jog fenntartva!

Stripe